SON DAKİKA
Hava Durumu

Tamer Tuna: 3 puanla göreve başlamak isterdim

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında NasaDoge Menemenspor'la 0-0 berabere kalan Bursaspor'un Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Kazanmayı çok arzuluyorduk. 3 puanla göreve başlamak isterdim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2021 00:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2021 00:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Tamer Tuna: 3 puanla göreve başlamak isterdim

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında NasaDoge Menemenspor'la 0-0 berabere kalan Bursaspor'un Teknik Direktörü Tamer Tuna, takımının bugüne kadar üretkenlik anlamında iyi durumda olmadığını bildiklerini dile getirdi. 

Tamer Tuna, "Kazanmayı çok arzuluyorduk. 3 puanla göreve başlamak isterdim. Maalesef gerçekleştiremedik. İlk yarı ve ikinci yarı birçok pozisyon bulduk. Bu ligin özelinde bazı değişiklikler oluyor.  Yetenekli beyinlere sahibiz. Bazı ayrıntılarda hatalar yapabiliyoruz. Hem futbolcularımız hem de kendi adıma güzel işler çıkacağını gördüm. Aslında iyi bir karşılaşma oynadık diyebilirim. Birçok kez öne geçecek pozisyon bulduk. Çalışmalarımızı daha iyi yapacağız. Önemli tespitler yaptık. Transfer döneminde yapmamız gerekenlere ve gelişmemiz gereken yerleri gördüm." ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncu Tim Matavz'ın bugün sahada olmamasını tercih ettiklerini aktaran Tuna, şunları kaydetti:

"İkinci yarının ortalarında 65-70. dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele aldığımızda pas oyununu, biraz daha dikine gitmek istedik. O pozisyonları da yakaladık fakat sonuca çeviremedik. Oyunun başında kontrol bizdeydi. Batuhan'ın oldukça net pozisyonları vardı, atamayabilir, olabiliyor ama atacağımız maçları önümüzdeki haftadan itibaren göreceksiniz. Bazen oyuncuya bağlı değildir, santrfor konusu değildir, takımın bütününde olan bir konudur bu olay. Biz bugün 3 oyuncu değişikliği yaptık, sahadaki oyuncuların performansı gayet iyi seviyedeydi."

NasaDoge Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu ise "Kazanamadığımız yerde, kaybetmemek de önemli." dedi. Mutlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakanın çok zevkli geçtiğini söyledi. Her iki ekibin de maçı kazanabilecek pozisyonları bulduğunu kaydeden Mutlu, "Ama atamadık. Kazanamadığımız yerde, kaybetmemek de önemli. Kazanamıyorsanız 1 puan da iyi bir şey. Salı günü Türkiye Kupası'nda Hatayspor maçını oynayıp eksik kalan kısımlarımızı devre arasında değerlendirmek istiyoruz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.