SON DAKİKA
Hava Durumu

Tahsin Tam: Şehrimizin en büyük sıkıntısı kimsenin kimseyi beğenmemesi

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, "Bizim şehrimizin en büyük sıkıntısı kimsenin kimseyi beğenmemesi" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2022 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2022 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Tahsin Tam: Şehrimizin en büyük sıkıntısı kimsenin kimseyi beğenmemesi

Teknik Direktörü Tahsin Tam, Afyon kampının 5. gününde yapılan akşam antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dün Suudi Arabistan temsilcisi Al-Tai ile yapılan hazırlık maçını değerlendiren Tam, şunları aktardı:

"Bizim için iyi bir hazırlık oldu. Çocuklarımızın da böyle bir hazırlık maçında nasıl performans sergileyeceğini merak ediyorduk. Beklentilerimizi karşıladılar. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Oyuncularımız birbirlerini daha yeni tanıyor. Farklı yaş gruplarından oluşturduğumuz kadromuz mevcut. Çok çalışacağız. O yetenek ve altyapıya sahip çocuklarımız. Kişiselleştirmeye karşıyım. Biz bir takım oyunu oynuyoruz. İyi performans sergileyen oyuncularımız oldu. O sorumluluk ve baskıyı kaldırmakta zorlanan birçok oyuncuya şahit olduk. Bizim ve takımımızın ayakaları yere sağlam basacak. Öyle bir performans ortaya koymak istiyoruz. Sizler de görüyorsunuz. Özgüven kazanıyorlar. Bu da bizim için değerli."

"Birlikteliğe ihtiyacımız var"

"Bizim şehrimizin en büyük sıkıntısı kimsenin kimseyi beğenmemesi" diyen Tan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Herkes eleştirel yaklaşımlarda bulunuyor. Belediye Başkanımızın çok büyük desteği var takıma. Bu şehirde çok güçlü insanlara sahibiz. İnşallah birliktelik sağlanır. O birlikteliğe ihtiyacımız var. Bursaspor'u sevenlerin egolarından sıyrılıp Bursaspor'u önemsemesi gerekiyor. Burada önemli olan bu marka. Hep beraber bu markaya ne katabiliriz önemli olan bu."

Furkan Emre ve Talha'nın yakında kulüple beraber çalışmalara başlayacaklarını aktaran Tam, "Önemli olan o birlikteliği ortaya koymaktı. O birliktelik bizi yukarıya taşıyacak. Bu enerjiyi lige de yansıttığımızda çok farklı işler yapacağız." dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.