SON DAKİKA
Hava Durumu

Tahsin Tam: Elimizdeki kadro bu ve bu kadroyla bu kadarını başarabiliyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, 3-0 mağlubiyetle biten Esenler Erokspor maçı ile ilgili olarak, "Elimizdeki kadro bu ve bu kadroyla bu kadarını başarabiliyoruz. Transfer tahtası ile alakalı değerlendirmeyi tüm şehir yapacak. Bursaspor'u yalnız mı bırakacaklar yoksa yanında mı olacaklar ilerleyen dönemlerde hep beraber göreceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2022 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2022 01:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Tahsin Tam:  Elimizdeki kadro bu ve bu kadroyla bu kadarını başarabiliyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, Bursa'da 3-0 Esenler Erokspor'un galibiyeti ile biten maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayarak 90 dakikayı değerlendirdi.

Maça iyi hazırlandıklarını, galip gelmek istedikleri bir maç olduğunu belirten Tahsin Tam, "Üzücü bir skorla mağlup olduk. Rakibimizin etkili oyuncuları olduğundan kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Cenk'in erken gelen sakatlığı sistemimizi bozdu, Cenk'e gerçekten ihtiyacımız vardı" dedi.

Basit duran top ile yedikleri ilk golün ardından bir gol daha gelince motivasyonlarının çok düştüğünü ifade eden Tam, şunları söyledi:

"İlk yarının sonlarında Berat eğer atsaydı daha dirençli bir maç olacaktı. 3. golü yedikten sonra iyice gardımız düştü. Oyuncuların mağlubiyetin etkisi ile eli ayağı birbirine dolaştı. Seyircilerin haklı tepkisi vardı. Elimizdeki kadro bu ve bu kadroyla bu kadarını başarabiliyoruz. 3 gün sonra maçımız var, bu kadro ile devam edeceğiz. İyi hazırlanmamız gerekiyor. Umarım o direnci gösterebiliriz. Bir olursak ve kendimize gelirsek başarılı olma şansımız var.

Maçın ilk devresinde benzer pozisyonları aleyhimize çalıp gol yediğimiz pozisyonda Cenk'in müdahalesine faul çalmadı. Kopma anlarında hakem kararları çok etkili oldu. Fakat asla mazeret olarak kabul etmiyoruz. Hem hakemi hem rakibi yenmek zorundayız. 

Transfer tahtası ile alakalı değerlendirmeyi tüm şehir yapacak. Bursaspor'u yalnız mı bırakacaklar yoksa yanında mı olacaklar ilerleyen dönemlerde hep beraber göreceğiz. 

Çağatay takıma dönmeyecek. Biz onunla ilgili son kararımızı verdik. Ben olduğum sürece Çağatay Yılmaz kesinlikle bizimle olmayacak.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.