SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlam: Maalesef üç puanı kaçırdık

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyeti kaçıran taraf olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2012 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2012 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sağlam: Maalesef üç puanı kaçırdık

Sağlam, "Bugün stadyumdaki ve televizyonun başında maçı izleyenlere güzel ve keyifli bol gollü maç izlettiğimiz için mutluyuz" dedi.

Sağlam, şunları söyledi:

"Maçı bizim açımızdan değerlendirirsek ilk yarıda 2-3 farklı öne geçebileceğimiz maçtan maalesef 1 puan alabildik. Kendi sahasında kazanmak zorunda olan takımlar karşısında ilk 15-20 dakikalık bölümü baskı yemeden geçerseniz ilerisi daha kolay oluyor. Bunu ilk yarıda yaptık ancak ikinci yarıda yapamadık. İkinci yarıda geriye düşünce bu sefer risk aldık. Daha sonra penaltıdan yediğimiz golle tekrar geriye düştük. Maçı bırakmadık hemen toparlandık ve Batalla ile beraberliği yeniden bulduk. Bugün sahada oyunu çirkinleştirmeden futbolumuzu oynadık. Buraya galibiyet için geldiğimizi herkese gösterdik. Son dakikalarda iki net pozisyonumuz vardı. Maalesef üç puanı kaçırdık. Bizim adımıza daha fazlasını alabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Açıkçası üzgünüz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.