SON DAKİKA
Hava Durumu

'Puan kaybı istemiyoruz'

Bursaspor'un tecrübeli kaptanı Ömer Erdoğan, çok iştahlı bir takım olduklarını ve ilk yarının son haftalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2012 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2012 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Puan kaybı istemiyoruz'

Bursasporlu futbolcular Ömer Erdoğan ve Serdar Aziz haftalık basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Trafik kazası geçiren futbolcu Hakan Biçici'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek sözlerine başlayan tecrübeli kaptan Ömer Erdoğan, "Buraya gelirken üzücü haber aldım. Yakın arkadaşım Hakan Biçici ağır bir trafik kazası geçirmiş. Kendisine çok üzüldüm. İnşallah kısa zaman sağlığına kavuşur" dedi.

Geçtiğimiz hafta aldıkları beraberlikten sonra Akhisar Belediyespor maçının öneminin arttığını ifade eden Ömer Erdoğan, "Kendimize hedef koymuştuk. İlk yarıyı iyi yerde bitirmek istiyoruz. Son haftalar iyi futbol oynuyoruz. Bütün maçlarda kazanmaya yakın taraf bizdik. Şanssız puanlar kaybettik. Olumlu futbolumuz önümüzdeki maçlara umut veriyor. İlk yarının sonuna kadar kayıpsız atlatarak ilk yarıyı iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu sene lig çok ilginç geçiyor. Sezon başında hedef koyduk. Kaybedilmiş bir şey yok. Son 5 maçta en az puan kaybına uğrayan takımlar kendine avantaj sağlayacak. Güzel bir fikstür var. İlk yarıyı iyi yerde bitirirsek ardaki farkı çok açmadan bu yarışın içinde yer alırız" diye konuştu.

Şampiyon adayı olarak gösterilen takımlar ile oynadıkları maçlarda iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve şanssız bir şekilde mağlup olduklarını ifade eden Erdoğan, "Ligde başını almış, puan farkı açan takım yok. İnşallah ikinci yarıya farklı bir şekilde başlarız. Antalya maçında golü yediğimiz maçta kontra ataktan gol yedik. Çok iştahlı takımımız var. İkinci golü bulup daha rahat maçı bitirmeyi hedefliyoruz. Takımın şanssızlığı 1-0'ın üzerine yatma değil de daha fazla gol bulma çabamızdan kaynaklanıyor. Genelde Bursa'ya gelen rakipler kapanan takımlar oluyor. Kontra ataktan pozisyon arıyorlar" şeklinde konuştu.

Oynadığı futbolla eleştirilere maruz kalan Teteh Bangura ile ilgilide görüş bildiren Ömer, "Teteh çok genç bir arkadaşımız. Çok iyi çalışıyor. Kaçırdıklarından sonra en fazla üzülen kendisidir. Moral vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman talihsizlikler oluyor. Takım içinde sevilen bir arkadaşımız. İyi niyetli. Kendini geliştirmeye fırsatı var" ifadelerini kullandı.

Sezon sonu kesin futbolu bırakacağını belirten kaptan Ömer Erdoğan, "İnşallah yeni stadımızda futbolu bırakırım. Kulübüm ve hocamız görev verirse kulüp içinde seve seve çalışırım. Aktif futbolcu olarak bunları konuşmak doğru olmaz. Ben bu takımın oyuncusuyum. Şuan bu düşüncelere kapılırsam konsantrasyonum azalır" açıklamasında bulundu.

Yeşil-beyazlı genç oyuncu Serdar Aziz ise, "Çok önemli maça çıkacağız. Akhisar Beldiyespor bizim gibi güçlü rakibi yenip, moral bulmak istiyor. Buna izin vermeyeceğiz. Geçen hafta berabere kaldık. Bu maçın önemi arttı. Türkiye Kupası var. Türkiye Kupası'na da önem veriyoruz. Bizim gibi takımın kontra atakla gol yemesi üzücü bir olay. Herkes tecrübeli. Ofansif oynayan bir takımız. Antalyaspor güçlü bir takım. 1-0 galipken ikinci golü bulmaya çalıştık. Takım savunması önde başlar. İlerleyen zamanlarda daha iyi yapmamız gerekiyor" yorumunu yaptı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.