SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhun Ene: Önemli bir galibiyet aldık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u sahasında 87-82 yenen TOFAŞ'ın başantrenörü Orhun Ene, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2019 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2019 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Orhun Ene: Önemli bir galibiyet aldık

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, İstanbul'da önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ene, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2 yeni yabancı oyuncu transferiyle tehlikeli bir ekip haline geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Önemli bir galibiyet aldık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bundan sonraki maçlarda rakiplerine sorun yaratacağını düşünüyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Ancak hücumlarda yanlış tercih ve basit hatalar yaparak rakibimizin geri dönüşlerine izin verdik. Daha fazla mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kazandığımız için mutluyuz ama bunları değiştirmemiz gerekiyor."

İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Hakan Yavuz da, düşük şut yüzdesiyle oynadıklarını söyledi. Yavuz, maçı çok istediklerini aktararak, "Rakibimizin çok iyi oyuncuları var. Hepsi basketbolu bilip oyun içinde birbirlerini yönlendiriyor. Basketbol içinde birçok dinamikleri bulunduruyor. Her şeyi çok iyi yapmanız lazım. Düşük şut yüzdesiyle oynadık. Biz doğru yoldayız. İnşallah seri galibiyetler alacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.