SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Er yeniden Bursaspor'da

Bursaspor, Tamer Tuna ile yolların ayrılmasının ardından, teknik direktörlük görevi için Mustafa Er ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2022 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2022 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mustafa Er yeniden Bursaspor'da

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, deplasmanda 1-1 biten Boluspor maçının ardından teknik direktör Tamer Tuna ve Sportif Direktörü Deniz Kolgu ile yolların ayrıldığını duyurmuştu. Tamer Tuna'nın ardından anlaşma sağlanan isim Mustafa Er oldu.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Mustafa Er ile anlaşma sağlamıştır. Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve Mustafa Er'e hayırlı olmasını temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı. 

Tamer Tuna'ya yapılan veda töreninde yeşil-beyazlı kulüp, 23 Aralık 2021'den itibaren Bursaspor'da teknik direktörlük yapan Tuna'nın alacaklarından feragat ettiği belirtildi. 

Mustafa Er yeniden Bursaspor'da

Bursaspor altyapısından yetişen ve futbola Bursaspor'da başlayan Mustafa Er, 2005 yılında Konyaspor'a transfer olmuş ve orada da 4 sezon oynamıştı. Ardından Ankaragücü, Denizlispor, Bugsaşspor ve Erdekspor'da forma giyen Mustafa Er, 2014 yılında futbolu bırakmıştı.

Mustafa Er, futbolu bıraktıktan sonra Bursaspor'da antrenörlük yaparken 2017-2018 sezonunun son maçında takım ona emanet edilmişti ve Trabzonspor karşısında deplasmanda alınan 2-1'lik galibiyet ile Bursaspor ligde kalmıştı. Daha sonra görevini Samet Aybaba'ya devretmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.