SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Er: Takımda psikolojik anlamda çöküş var

Deplasmanda Eyüpspor'a 3-0 mağlup olan Bursaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Er, "Son derece üzgünüz. Takımda psikolojik anlamda çöküş var. Maçın başında gol yememiz kırılma anıydı. Dönmek için çok çaba sarf ettik ama başarılı olamadık. Dersler çıkarıp önümüze bakacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2022 23:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2022 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mustafa Er: Takımda psikolojik anlamda çöküş var

Spor Toto 1. Lig'in 22. hafta erteleme maçında Eyüpspor'a 3-0 mağlup olan Bursaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Er karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Er, Eyüp Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, takımda psikolojik anlamda sıkıntı olduğuna vurgu yaptı. Er, "Son derece üzgünüz. Takımda psikolojik anlamda çöküş var. Maçın başında gol yememiz kırılma anıydı. Dönmek için çok çaba sarf ettik ama başarılı olamadık. Bizim şu an ne sevinmeye ne üzülmeye zamanımız yok. Dersler çıkarıp, önümüze bakacağız." diye konuştu.

Eksik oyuncuların takıma dönmesiyle daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını aktaran Mustafa Er, "10 günlük zamanımız var. Evimizdeki maçı kazanıp milli aradan sonra çok güçlü dönmek zorundayız. Bu maça yaklaşık 10 eksikle geldik. O oyuncuların aramıza katılmasıyla güçlü bir hale bürüneceğiz. Farklı bir Bursaspor izleteceğimize inanıyoruz. İnşallah sezon sonu da hedefimize ulaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Eyüpspor cephesi

Bursaspor'u 3-0 mağlup eden Eyüpspor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, iyi bir sonuçla galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Hamzaoğlu, Eyüp Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "İyi bir sonuçla bitirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp sıralamadaki yerimizi daha iyi pozisyona getirmeye çalışacağız. Maçlar da ertelendi. Adanaspor maçına hazırlanmak için süremiz olacak. Oyuncularımızı dinlendireceğiz. O maçtan da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.