SON DAKİKA
Hava Durumu

'Mustafa Er ile kulübemize dönük tahrik ve kartlar kabul edilemez niteliktedir'

Bursaspor'un 3-1 yenildiği İstanbulspor maçında hakemin verdiği kararlar Bursaspor camiasının sert tepkilerine neden oldu. Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Verilmeyen penaltımız, yanlış kararlar ile gerilen oyun, futbolcularımıza dönük anlaşılamaz tutum ve Teknik Direktörümüz Mustafa Er ile kulübemize dönük tahrik ve kartlar kabul edilemez niteliktedir." denildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2022 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2022 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Mustafa Er ile kulübemize dönük tahrik ve kartlar kabul edilemez niteliktedir'

Spor Toto 1. Ligin 32. haftasında Bursaspor'un İstanbulspor'a 3-1 yenildiği maçı yöneten hakem Burak Pakkan'ın Bursaspor aleyhine verdiği kararların yankıları sürüyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bursaspor Kulübü, oyuncuların ortaya koyduğu mücadelenin, akıtılan terin ve kulübün haklarının korunması adına gerekenlerin ivedilikle yapıldığını ve yapılacağını bildirdi.

Bursaspor'un ligdeki durumundan dolayı alınacak her puanın öneminin camia tarafından iyi bilindiği hatırlatılan açıklamada, "Geride bıraktığımız İstanbulspor deplasmanında yaşadığımız kayıp ve bu kayba sebebiyet veren hakem kararları da, karşılaşmayı seyreden herkes tarafından açıkça görülmüş ve spor kamuoyunun ana gündem maddelerinden biri haline gelmiştir. Verilmeyen penaltımız, yanlış kararlar ile gerilen oyun, futbolcularımıza dönük anlaşılamaz tutum ve Teknik Direktörümüz Mustafa Er ile kulübemize dönük tahrik ve kartlar, kabul edilemez niteliktedir" denildi.

"Kimse, üç milyonu aşkın bir kenti sinirle uykusundan edenlerin bir 'görmemişim' ile işin içinden sıyrılabileceği düzene sarılmasın" denilen açıklama şöyle devam etti:

"Oyuncularımızın sahada ortaya koyduğu mücadelenin, akıtılan terin ve kulübümüzün haklarının korunması adına gerekenlerin ivedilikle yapıldığının ve yapılacağının bilinmesini istiyoruz. Gerek futbolcularımızın gerek ise teknik heyetimizin Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde sevk edildikleri sürecin her yönü ile takipçisi olacağız.

Tüm engellere rağmen yılmadan devam ediyoruz. Ligin kalan periyodunda, omuz omuza verdiğimiz bu mücadeleyi daha da büyütecek ve sezonu köklü kulübümüze yakışan şekilde noktalayacağız.

OMUZ OMUZA, #DevireDevire BAŞARACAĞIZ!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.