SON DAKİKA
Hava Durumu

Karaman: Gençler bizi mahçup etmedi!

Bursaspor Teknik Direktörü Başkanı Hikmet Karaman, Gençlerbirliği ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Karaman, sahada tamamen yerli yapımı bir Bursaspor izlediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2013 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2013 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Karaman: Gençler bizi mahçup etmedi!

Bursaspor Teknik Direktörü Başkanı Hikmet Karaman, Gençlerbirliği ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bugün yabancısız oynadık. Tamamen yerli oyuncularımız sahada mücadele etti. A2 takımımızda oynayan ve bizimle 1 aydır çalışan oyuncularımız ile mücadele ettik. Birkaç tecrübeli oyuncumuzun önderliğinde karma bir kadro yaptık. Kazanmak istiyorduk. Oyuncularımız bizi mahcup etmedi.

Doğanay'ın sakatlanıp çıkması bizleri üzdü.  Oyundan almak zorunda kaldık. İçeride 'faydalı olamadım" diyerek hıçkırarak ağlıyordu.

Bizim açımızdan güzel bir maç oldu. Oynayan gençlerimizin sabırla maç eksikliklerini, taktiksel düşüncelerini geliştirmeleri açısından sürece ihtiyaçları var. 14 haftadır görevdeyiz. 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetimiz var. 27 puan iyi bir puan. Neredeyse maç başına 2 ortalama geliyor. Bunu sürdürebilmek önemli.

AĞABEYLERDEN GENÇLERE JEST

Maçın ardından soyunma odasında ağabeyleri, gençlerimize güzel bir jest yaptı. Biz bu maçtan prim almıyoruz. Bütün primi gençlere dağıtın dediler. Bu teklif başta Tuncay ve İbrahim'den geldi. Keşke başkanımız bugünkü tabloyu görseydi de Vakıfköy'den çıkan gençleri belki de gözü yaşlı izleyecekti. O'na da bir kez daha buradan rahmet diliyorum."

Karaman, bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Hakkınızı helal edin. Yeni sezonda görüşmek üzere" diye konuştu. 

FUAT ÇAPA: MOTİVAZYON DÜŞÜKTÜ

Gençlerbirliği'nin başında son maçına çıkan Teknik Direktör Fuat Çapa da maçın ardından yaptığı açıklamada her iki takımında hedefsiz olması maçtaki havayı etkilediğini söyledi.

Çapa, "Maçın geneline baktığımız aslında skor her şeyi özetliyor. Ligin son maçı olması artı her iki takımında hedefinin kalmamış olması maçta motivasyonu düşürdü. Gençlerbirliği takımındaki teknik direktörlük görevim sona erdi. Bugün beni camia çok güzel uğurladı. Bu şekilde uğurlanmam beni çok mutlu etti. Hollanda ve Belçika'da çalıştırdığım takımlardan da bu şekilde ayrılmıştım. Ankara halkına çok teşekkür ediyorum. Gençlerbirliği'ne bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.