SON DAKİKA
Hava Durumu

'İstemediğimiz bir sonuçla sezonu bitirdik'

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ivko Gancev, 1-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği maçı ile ilgili olarak; istemedikleri bir sonuçla sezonu bitirdiklerin söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'İstemediğimiz bir sonuçla sezonu bitirdik'

Spor Toto Süper Lig'in son maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Sorumlusu Ivko Gancev, karşılaşmada 2 farklı devre oynandığını söyledi. Gancev, "İlk devre bizim istediğimiz gibi geçti, pozisyona girdik ama gol atamadık. İkinci yarı genç oyuncularımızın tecrübesizliğinden dolayı rakip daha baskılı oynadı. İstemediğimiz bir sonuçla sezonu bitirdik. Genç oyuncuları oynattık onların performansından mutluyuz." dedi.

'Alt ligde misafir olacağız'

Gençlerbirliği Gençlik Geliştirme Sorumlusu Sezai Yıldırım da, camia olarak çok üzgün olduklarını dile getirdi. Kendileri açısından zor bir 90 dakikayı geride bıraktıklarını belirten Yıldırım, "Camia olarak çok üzgünüz. Bu şansızlığı yaşadık. Biz alt ligde misafir olarak kalacağımıza inanıyoruz." dedi.

Gençlerbirliği'nin yüz yıllık bir camia olduğunu aktaran Yıldırım, "Bu kulübün bir kültürü bir kimliği var. Tüm zorlukların üstesinden gelebilecek bir camiayız. Kader de bunlar da var, bunları da yaşayacağız. Camia olarak toparlanıp tekrar layık olduğumuz yere geleceğiz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.