SON DAKİKA
Hava Durumu

Fenerbahçe yürüyüşünde kan aktı

Sarı-lacivertli taraftarlar, UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği 2+1 yıllık Avrupa'ya men cezası nedeniyle dün protesto yürüyüşü düzenledi. Ancak bu eylemde üzücü bir olay yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2013 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2013 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fenerbahçe yürüyüşünde kan aktı

Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği 2+1 yıllık Avrupa'ya men cezası nedeniyle dün protesto yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşte bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken, bir kişi de hastaneye kaldırıldı.

UEFA'nın kararını protesto etmek ve kulüplerine destek için Bağdat Caddesi'nde toplanan taraftarlar arasında yer alan Kadir Ökçesiz, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Anadolu Yakası Genç Fenerbahçeliler Grubu, konuyla ilgili olarak Facebook sayfasında şu açıklamayı yayınladı:

"Bugün Bağdat Caddesi'nde gerçekleştiren organizasyon sırasında gerçekleşen talihsiz olay neticesinde İbrahim abimizin kayınbiraderi Kadir Ökçesiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Aynı olayda yaralanan Cenk Eroğlu kardeşimiz şuan Kızıltoprak Florence Nightingale hastanesinde ameliyat sonrasında gözetim altında tutulmaktadır. Kadir kardeşimize Allah'tan rahmet, Cenk kardeşimize Allah'tan acil şifalar dileriz. Başımız sağ olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.