SON DAKİKA
Hava Durumu

Eskrim düelloları izleyenlerin adrenalini yükseltti

Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri futbol, voleybol ve eskrim müsabakalarıyla devam ediyor. Futbol ve voleybolda onlarca takım dereceye girebilmek için en iyi performanslarını sergilerken, eskrim düelloları nefes kesti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Eskrim düelloları izleyenlerin adrenalini yükseltti

Nilüfer’de öğrencileri bir ay boyunca sporun farklı branşlarıyla buluşturan 20. Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde, petank, kros, futbol, cimnastik ve basketbolun ardından eskrim ve voleybol müsabakaları başladı.

Futbolda minikler kategorisinde şampiyon belli olurken, voleybol karşılaşmalarında kıyasıya mücadele yaşandı. Kılıçların çekildiği eskrim düelloları da, izleyenlere adrenalin seviyesi yüksek anlar yaşattı. İki gün sürecek olan eskrim branşında toplam 29 okuldan 116 öğrenci, kılıç ve flöre olmak üzere 25 ayrı kategoride mücadele ediyor.

Futbol minikler kategorisinde, 29 okuldan 435 öğrenci ter döktü. İki gün süren maçların ardından Emir-Koop İlkokulu şampiyon olurken, NOSAB İlkokulu ikinci, Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlkokulu da üçüncülük sevinci yaşadı.

20. Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde 41 okuldan 615 öğrencinin yer aldığı futbol küçükler ile 44 okuldan 352 öğrencinin katıldığı voleybol küçükler kategorilerindeki maçlarda heyecan iki gün boyunca devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.