SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski başkan Çağlar'ın Özlüce çıkarması

Bursaspor'un eski başkanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, "Bursaspor, bundan sonra inşallah şampiyonluk ve güzel neticeler görür" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2013 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2013 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Eski başkan Çağlar'ın Özlüce çıkarması

Çağlar, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ve divan kurulu üyeleri ile Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor'un yeni Başkanı Erkan Körüstan ve yönetimini ziyaret etti.

Bursaspor'un çok güzel bir genel kurul gerçekleştirdiğini belirten Çağlar, yarışta ipi göğüsleyen Erkan Körüstan ve heyetine başarılar diledi.

Çağlar, 5 başkan adayının birbirlerini incitmeden çok önemli bir genel kurul gerçekleştirildiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Sonuçta ipi Erkan kardeşim ve heyeti göğüsledi. Bursaspor, bundan sonra inşallah şampiyonluk ve güzel neticeler görür. Başta Erkan kardeşim olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bursaspor sevdası hepimizin içinde var. Bir türlü kopamıyoruz. Bu sene Avrupa'ya gidiyoruz. İnanıyorum ki güzel transferlerle, elinizdeki kadro ve gençlerimizle başarılı olacaksınız. Bize düşen hepimiz bir olarak yönetim kuruluna destek olmak. Bir kez daha Bursaspor'u sahipsiz bırakmadıkları için tüm adaylara teşekkür ediyorum."

Şankaya ise çok güzel ve değerli bir kongre yaptıklarını belirterek, "Sayın başkan ve yönetim kurulu üyeleri yüzde 32 oy alarak göreve geldi. Geri kalan yüzde 62'yi unutmayacağız. Divan olarak seçilecek başkanın yanında olacağımızı belirtmiştik. Görevlerinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı Çağlar ve Şankaya ile divan kurulu üyelerine teşekkür eden Bursaspor Başkanı Körüstan ise "Bursaspor için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu günlerdeyiz. Çok güzel bir genel kurul geçirdik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.