SON DAKİKA
Hava Durumu

Ertekin: Tahta açılmazsa da savaşa devam edeceğiz

Bursaspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Tahta konusunda net bir şey yok. Biz de sizin gibi bekliyoruz. Açılırsa ne mutlu, açılmazsa da savaşa devam edeceğiz'' diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2022 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2022 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ertekin: Tahta açılmazsa da savaşa devam edeceğiz

Ligin 19. haftasında sahasında Nazilli Belediyespor'u 1-0 yenen Bursaspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Nazilli Belediyespor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ertekin, ''Maç boyunca üstün taraf bizdik. Doğru işler yapmaya çalıştık. Zaman zaman pozisyon bulduk ve değerlendiremedik. Son dönemde oynadığımız ve kaybettiğimiz maçlardan sonra inanılmaz stres içinde oynadı oyuncularımız. Maçın sonlarında bulduğumuz golle kazandık, mutluyuz." dedi.

Ertekin, konuşmasına şöyle devam etti:

"Devre arasına belli bir puan aralığında gitmek istiyorduk. Puantaja baktığımızda rakiplerimizden biri olarak gözüküyor Nazilli. Devre arasını iyi değerlendirmeliyiz. Tahtayı açsak da açmasak da devre arası bizim için çok önemli. İkinci yarıda inşallah daha üretken bir Bursaspor ortaya koymaya çalışacağız. Tahta konusunda net bir şey yok. Biz de sizin gibi bekliyoruz. Açılırsa ne mutlu, açılmazsa da savaşa devam edeceğiz.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.