SON DAKİKA
Hava Durumu

Erkan Körüstan transfere el attı

Bursaspor'un Erkan Körüstan başkanlığındaki yeni yönetimi, takımdaki bazı futbolcularla transfer çalışmaları çerçevesinde görüşme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2013 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2013 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erkan Körüstan transfere el attı

Kulüp Başkanı Körüstan ve icra kurulu üyeleri, Özlüce Tesisleri'nde İsmail Haktan Odabaşı, Yenal Tuncer, Ozan İpek, Serdar Aziz ve Basser'in yanı sıra Batalla, Belluschi ve Pinto'nun menajerleri Suzan Naguf ile görüştü. 

Kaptan Serdar Aziz, görüşme öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor olarak yoğun bir döneme gireceklerini ifade ederek, "Yeni seçilen yönetime, başarılar dilemek için görüşmeye gidiyorum. Yeni sezon hazırlıkları bugün başlayacak. Bu sezonda başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Daha önce takımdan gönderileceği yönünde söylentiler çıkan ve görüşmeye girerken oldukça gergin olduğu gözlenen Ozan İpek ise "10 gündür yoğun bir şekilde çalışıyorum. Böyle bir karar beklemiyordum" açıklamasında bulundu. Ozan İpek'in, Erkan Körüstan ile yaptığı görüşmenin ardından anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Ozan İpek, "Başkan Körüstan ile birebir görüştüm. Anlaşmaya vardık, detaylı açıklamayı daha sonra yapacağım" dedi.

Bu sene futbolu bırakan Ömer Erdoğan da Erkan Körüstan ve icra kurulu üyeleri ile görüştü. Ömer'in, takımda yardımcı antrenör olarak görevlendirilmesinin beklendiği bildirildi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.