SON DAKİKA
Hava Durumu

Cüneyt Çakır'ın gurur günü

Çakır'ın gurur günü FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği U20 Dünya Kupası'nın açılış maçında Brezilya ile Mısır 1-1 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2011 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2011 11:52
https://www.bursaport.com
Cüneyt Çakır'ın gurur günü

Kolombiya'da düzenlenen ve organizasyon komitesinin başında UEFA Asbaşkanı ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik'in yer aldığı şampiyonanın açılış maçı, Barranquilla kentinde Brezilya ile Mısır arasında oynandı.

Cüney Çakır'ın düdük çaldığı ve yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yaptığı E Grubu'ndaki maç, 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Maçta 12. dakikada Danilo'nun golüyle Brezilya 1-0 öne geçerken, Mısır'dan Omar Gaber 26. dakikada attığı golle 1-1 eşitliği sağladı. Maçın kalan sürelerinde başka gol olmayınca müsabaka 1-1 berabere bitti.

Cüneyt Çakır'ın eli maçta 6 kez sarı kart için cebine gitti. Türk hakem Brezilya'dan Danilo ve Juan, Mısır'dan ise Ahmed Hegazi, Mohamed Hamdy, Mohamed El Neny ve Omar Gaber'e sarı kart gösterdi.

İsveçli hakem Markus Strombergsson ise karşılaşmanın 4. hakemi olarak görev yaptı.

Öte yanda grupta oynanan diğer karşılaşmada ise Avusturya ile Panama 1-1 berabere kaldı.

DİĞER MAÇLAR

U20 Dünya Kupası'nın açılış töreninin yapıldığı Brezilya-Mısır maçından önce diğer şehirlerde 2 maç oynandı. Arjantin Meksika'yı 1-0 yenerken; Avusturya ile Panama 0-0 berabere kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.