SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor taraftarı Yusuf Erdoğan'ı kızdırdı

Bursaspor'un Çaykur Rizespor'u konuk ettiği maçta yeşil-beyazlı taraftarların tepki gösterdiği yeşil beyazlı orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan sahayı terk etmek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor taraftarı Yusuf Erdoğan'ı kızdırdı

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında oynanan Bursaspor-Çaykur Rizespor maçında sahalarda az rastlanan bir olay yaşandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 12. dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Bursaspor'un futbolcuları, taraftarlarlar tarafından ıslıklanmaya başlandı.

Sol kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan da 30. dakikadaki bir pozisyonda hata yapınca taraftarlardan tepki aldı. Yusuf Erdoğan, Bursaspor taraftarının ıslıklı tepkileri üzerine sahayı terk etmek istedi.

Bursaspor ve Rizesporlu futbolcular Yusuf Erdoğan'ı kararından döndürmek için yanına gittiler. Ancak çok kızgın olduğu görülen Bursasporlu futbolcu teknik direktör Samet Aybaba'nın kararı ile oyundan alındı.

Bunun üzerine sinirlenip eldivenlerini yere atarak oyundan çıkmak isteyen Yusuf Erdoğan'a, teknik direktör Samet Aybaba da tepki gösterdi.

Yaklaşık 5 dakika daha oyunda kalan Yusuf Erdoğan, 35. dakikada oyundan alınarak, yerini Burak Kapacak'a bıraktı.

Direkt soyunma odasına giden tecrübeli futbolcu, daha sonra yedek kulübesine geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.