SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor ilk maçında farklı kazandı

Bursaspor, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Avusturya 1. Lig ekiplerinden Lustenau ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar, rakibini 3-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2013 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2013 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor ilk maçında farklı kazandı

Yeni sezon hazırlıklarını ikinci etabını Avusturya'da sürdüren Bursaspor, kamptaki ilk hazırlık maçını Absam kasabasında Lustenau ile oynadı. Mücadelenin genelinde rakibine karşı üstünlük kurmayı başaran yeşil-beyazlılar, 8. dakikada Kolbleder'in kendi kalesine attığı gol ile öne geçti. 42. dakikada tecrübeli oyuncu Tuncay Şanlı'nın kaydettiği gol ile farkı ikiye çıkaran Timsah, 53. dakikada ise, genç oyuncusu Enes Ünal'ın golü ile skoru belirledi.

'Bugün aldığımız sonuç asla büyütülmemeli'

Karaman maçın ardından şu açıklamayı yaptı; " Bugün Avusturya 1.Ligini 3.sırada tamamlamış olan Austria Lustenau ile oynadık. Tabii ki bizim klasmanımızda bir takım değildi. Maçı 3-0 kazandık ama 6-7 farklı bitirmeliydik. 22 futbolcumuzu sahaya sürdük. Eksiklerimizi gördük. Bundan sonra oynayacağımız her maçta üstüne koyarak futbol oynamalıyız. Farklı farklı şeyler deniyoruz. Bugün aldığımız sonuç asla büyütülmemeli. Eksik 4 oyuncumuz var. Bunların üzerine Musa ve Basser'in cezaları geldi. Aramıza katılacak olan transferleri bekliyoruz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.