SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor evinde Erzincanspor'u 2-1 yendi

TFF 2. Ligin 31. haftasında evinde Anagold 24Erzincanspor'u ağırlayan Bursaspor, Furkan Emre Ünver ve Berat Altındiş’in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2023 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2023 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor evinde Erzincanspor'u 2-1 yendi

TFF 2. Ligin 31. haftasında evinde Anagold 24Erzincanspor'u ağırlayan Bursaspor, Furkan Emre Ünver ve Berat Altındiş’in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Evinde aldığı 3 puanla toplam puanını 39'a çıkaran Bursaspor, ligde 11'inci sırada bulunuyor.

Hurmacı: 'Galibiyet Bursaspor taraftarına armağan olsun'

Bursaspor Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı 2-1'lik Anagold 24Erzincanspor galibiyeti ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hurmacı: ''Çok mutluyuz öncelikle. Zor maç olacağını söylemiştik. Kazancağımıza inanmıştık. Oyuncularım da ben de. Çok güzel birliktelik var. Böyle de devam edecek inşallah. Takım içindeki malzemeciden tutun sağlık ekibine, yönetime, oyuncuya kadar herkesi tebrik ediyorum. Bu aldığımız galibiyet Büyük Bursaspor taraftarına armağan olsun. Hamle şansım kalmadı gibi gözüktü. Ofansif oynayan oyuncularımızın problemleri var biliyorsunuz. Enver Cenk Şahin de yok. Berat da kenara gelip 'Hocam oyundan çıkmak istiyorum, kramplar giriyor’ diyince böyle bir hamle düşündüm. 1-1’ken düşündüm. Sonrasında gol bulunca o hamleyi beklettik ve savunmaya yöneldik. Zoraki durum olmadığı sürece oynamak istemiyorum ama böyle durumlar olabiliyor. Saha dışından yapamadığımı saha içinden yapabilirim. Futbolcu arkadaşlarımı, kardeşlerimi ateşleyebilirim. O yüzden bu hamleyi de joker olarak elimde tutmak istiyorum.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Maçmetre

Hakemler: Yakup Özhan, Sefa Özcan, Ali Gün, Abdulbaki Ayyıldız

Bursaspor: Deniz Aydın, Ertuğrul Kurtuluş, Furkan Emre Ünver, Hamza Baran Arıkan(86' Özer Hurmacı), Ozan İsmail Koç, Kubilay Sönmez(86' Eren Tunalı), Hasan Ayaroğlu, Ömer Turan Görgüç (57' Bilal Güney), Emre Tepegöz, Çağatay Yılmaz(83'Barış Dalkıran), Berat Altındiş(83' Mustafa Genç)

Yedekler: Canberk Yurdakul, Samet Bozkurt, Abdullah Tazgel, Eren Tunalı, Barış Dalkıran, Özer Hurmacı, Mustafa Genç, Melih Sağlam, Seçkin Batuhan Fırıncı, Enver Cenk Şahin

Teknik Sorumlu: Hürriyet Gücer

Anagold 24Erzincanspor: Hayrullah Mert Akyüz, Ali Yavuz Kol(83' Yunus Emre Çakır), Muhammed Samed Karakoç(55' Sinan Akaydın), Mete Sevinç, Maksut Taşkıran(55' Şahin Fıtıkçı), İlker Günaslan(83' İbrahim Can Köse), Sefa Narin, Ömer Esenkaya, Yasin Dülger(55' Burak Aydın), Enes Yılmaz, Mustafa Batuhan Altıntaş

Yedekler: Umut Kaya, Yunus Emre Çakır, Sinan Akaydın, İbrahim Can Köse, Şahin Fıstıkçı, Arda Yılmaz Cömert, Ali Sefer, Atamer Bilgini, Burak Aydın

Teknik Sorumlu: Ahmet Yıldırım

Sarı Kart:  Muhammed Samet Karakoç 36', Sinan Akaydın 77', Mete Sevinç 80', (24Erzincanspor) Kubilay Sönmez 77', Deniz Aydın 79', (Bursaspor)

Gol: Furkan Emre Ünver 27', Berat Altındiş 71', (Bursaspor),  Sinan Akaydın 62' (24Erzincanspor)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.