SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da sürpriz istifa

Bursaspor Futbol Direktörü Mustafa Er, görevini bıraktığını açıkladı. Bursaspor Yönetim Kurulu Mustafa Er'in sürpriz bir şekilde görevinden ayrıldığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2018 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2018 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor'da sürpriz istifa

Bursaspor Futbol Direktörü Mustafa Er, yazılı açıklamasında, yaklaşık 2 hafta önce açıklanan Bursaspor Futbol Direktörlüğü görevinden gördüğü lüzum üzerine ayrıldığını belirtti. 

Mustafa Er, "Altyapı ve A takımda çeşitli kademelerdeki görevlere şahsımı layık gören Sayın Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine, görev yaptığım tüm pozisyonlarda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Bursaspor taraftarına teşekkürü bir borç bilirim." ifadelerini kullandı.

Yönetimden açıklama: İstifa sürpriz oldu

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, görevinden istifa eden futbol direktörü Mustafa Er'in sürpriz bir şekilde görevinden ayrıldığını bildirdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulu olarak, yeni sezona yönelik teknik yapılanmayla ilgili çalışmalar sırasında, zor dönemlerde sorumluluk alan Mustafa Er'in kulüpteki görevine devamı konusunda görüş birliği içinde hareket ettikleri ve kendisiyle görev tanımıyla ilgili istişarede bulunulduğu belirtildi.

Er'in, Bursaspor'un geleceğinde önemli bir rol oynama potansiyeline sahip olduğuna inanıldığının vurgulandığı açıklamada, "Kendisine birinci yardımcı antrenörlük, futbol direktörlüğü ya da, kulüp tarafından finanse edilmek suretiyle  bir yıl süreyle yurt dışında eğitim alması, yabancı dilini geliştirmesi ve teknik açıdan donanımını zenginleştirmesi teklif edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Er'in istifasının sürpriz olarak nitelendirildiği açıklamada şunlar kaydedildi:

"Tercihini futbol direktörlüğünden yana kullanan ve son derece geniş yetkilerle başladığı görevinde kısa sürede oldukça mesafe kat eden Mustafa Er, dün itibarıyla bizim açımızdan da sürpriz bir şekilde istifasını sunmuş ve bu görevi yapamayacağına dair görüş bildirmiştir. Bursaspor'un bir değeri olarak kabul ettiğimiz Mustafa Er, ısrarlı telkinlerimize rağmen kulüpte görev almak istemediğini ve kararını değiştirmeyeceğini beyan ederek istifa etmiştir. Kendisinin vermiş olduğu bu karara saygı duyuyor ve önce futbolcu, ardından teknik adam olarak kulübümüze yaptığı hizmetlere teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.