SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor 5 golü yedeklerden kazandı

Süper Lig'in geride kalan 14 haftasında 30 kez rakip ağları havalandıran yedek oyunculardan en büyük katkıyı, 5 golle Bursaspor aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor 5 golü yedeklerden kazandı

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan bölümünde yedek futbolculardan en fazla katkıyı Bursaspor aldı.

Süper Lig'de 14 haftalık süreçte atılan 320 golün 30'u yedek futbolculardan geldi. Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor ve Kayserispor dışındaki takımlarda sonradan oyuna dahil olan futbolcular, skora katkı sağladı.

İlk 14 haftada Bursasporlu yedek oyuncular 5 gol üretirken, yeşil-beyazlı ekibi üçer golle Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor, ikişer golle Akhisarspor, Aytemiz Alanyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray, birer golle de Antalyaspor, Atiker Konyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Göztepe, Kasımpaşa ve MKE Ankaragücü takip etti.

Ligde son 2 haftada oyuna sonradan giren oyuncular 8 gole imza attı.

Umut Nayir, 2 gol birden attı

Süper Lig'de yedek kulübesinden en fazla katkı alan ekip konumundaki Bursaspor'da 2-0 geriye düşülen Akhisarspor maçında oyuna sonradan dahil olan Umut Nayir, 2 gol atarak takımının 4-2 kazanmasına katkı sağladı.

Aytemiz Alanyasporlu Junior Fernandes, Akhisarspor ve Kayserispor maçlarında, Trabzonspor'dan Caleb Ansah Ekuban ise Galatasaray ile Kayserispor müsabakalarında sonradan oyuna girip birer gole imza attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.