SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa İl Okul Sporları açıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün (MEM) birlikte organize ettiği ''İl Okul Sporları'' açılış töreni yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2012 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2012 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa İl Okul Sporları açıldı

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ''İl Okul Sporları''nın açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, okullarda her geçen yıl sporcu sayısının arttığını belirtti, Şahin, ''İl Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün iş birliğiyle okul sporlarına katılımı her yıl daha da artırıyoruz. Geçtiğimiz yıl 28 bin öğrenci sporcumuz forma giydi. Bu yıl ise bu rakamı 30 bin sporcu üzerine çıkarmak istiyoruz. Tüm branşlarda sporculara başarılar diliyorum'' dedi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ise sporun çocuklar üzerindeki gelişiminin önemine değinerek, ''Eğitimde, sporda ve günlük yaşamda daha başarılı gençler yetiştirmek için çalışmalarımız sürecek. Okullarımızda beden eğitimi öğretmenlerimize sporda başarı için büyük işler düşüyor. Hedefimiz 490 bin öğrenciye spor yaptırmak'' şeklinde konuştu.

Törene, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.