SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da FIFA Dünya Kupası heyecanı

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz arasında düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası dolayısıyla Bursa'da, "Kupa Turu" etkinliği yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2013 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2013 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da FIFA Dünya Kupası heyecanı

Etkinlik kapsamında kent meydanında turnuvanın resmi topu "Cafusa"nın dev maketi ile yeni tasarımıyla ilk kez Türkiye 2013'de sahibini bulacak FIFA U20 Dünya Kupası'nın yer aldığı Kupa TIR'ı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Ufuk Özerten'in katılımıyla Kent Meydanı'nda açıldı.

Ufuk Özerten, açılışta yaptığı konuşmada, 190 ülkede naklen yayınlanacak, en az 500-600 milyon kişinin izleyeceği turnuvanın çok heyecanlı geçeceğini belirtti. Mısır, Yeni Zelanda ve İngiltere gibi zorlu takımların turnuvada yer alacağını anımsatan Özerten, "Kupayı ve turnuvanın resmi topunu Bursa'ya getirdik. İnşallah da bu kupayı Türkiye'den başka bir yere kaptırmayacağız. Bursa, 20 Yaş Altı Dünya Kupası kapsamında en çok maç oynanacak ikinci şehir. E ve F gruplarının liderleri burada maç yapacak, çeyrek finaller burada oynanacak. Yarı final maçı da burada oynanacak" diye konuştu.

Kupa TIR'ı, bugün 11.00'den 20.00'ye kadar ziyaretçilere açık olacak. Ayrıca meydanda kupa biletleri de satılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.