SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozbey'den Körüstan'a ziyaret

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ve yeni yönetime ziyaretler sürüyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yardımcıları Turgay Erdem, Adil Kayaoğlu ile Belediye Meclis üyeleri Metin Tuncel ve Remzi Şimşek, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2013 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2013 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bozbey'den Körüstan'a ziyaret

Bozbey başkanlığındaki Nilüfer Belediyesi heyetini, Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, 2.Başkan Rıdvan Şen, İcra Kurulu Üyesi Serkan Sabuncuooğlu ile Genel Direktör Ayhan Barışıcı karşıladı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ziyarette, Bursa kentinin en büyük markasının Bursaspor olduğunu belirterek, "Bursasporumuz, Türkiye'ye mal olmuş bir kulüp. Bu kentin en önemli tanıtım markası Bursaspor. Yurtdışında Bursamızın tanıtımı için Bursaspor'un başarısı çok önemli. Geçtiğimiz yıllarda bu tanıtımın ne kadar faydalı olduğunu hep beraber gördük. Bursa eğer marka olacaksa Bursaspor'un başarıları ile bunu çok daha kolay başaracaktır. Bursaspor'un başarısı ile hepimiz sevinirken, mağlubiyetlerde de tüm Bursa halkı üzülüyor. Bizlerin yapabileceği ne varsa, biz her zaman olduğu gibi Bursasporumuzun yanındayız. Tekrardan Başkan Erkan Körüstan'a ve yönetici arkadaşlarına başarılar diliyorum" dedi.

Erkan Körüstan da daha öncede Mustafa Bozbey ile beraber çalıştıklarını belirterek, "Kendisi her zaman bizlere destek olmuştur. Sayın Bozbey'e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.