SON DAKİKA
Hava Durumu

Bölükbaşı: Vakit kaybetmek istemiyoruz

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, yaşamını yitiren Bursaspor Başkan İbrahim Yazıcı'nın yapmak istediği şeyleri vakit kaybetmemek açısından devam ettirmek istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2013 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2013 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bölükbaşı: Vakit kaybetmek istemiyoruz

Bölükbaşı, Bursa Kent Meydanı'nda düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası etkinliğinde gazetecilere yaptığı açıklamada, olağanüstü genel kurula kadar mevcut yönetimin görevini sürdürdüğünü söyledi.

Transfer çalışmalarına da devam ettiklerini ifade eden Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"Hiç durmadan çalışmalara devam ediyoruz. Olağanüstü kongre yaşayacağız. Başkanımızın sağlığında da üç kongre geçirdik. 2 yılımız daha vardı. Sanki kongre olmayacak gibi hesaplar yapmıştık ama başkanımızı kaybettik. Yönetim kurulu şu anda görevde. Tüm arkadaşlarımız da çalışıyor. Ben de ikinci başkanım ve geçici başkan olarak devam ediyorum. Adaylığım olabilir belki. Hatırlarsanız başkanımız da son dakikaya kadar açıklamazdı. Dilekçesini divan kuruluna son saatte verirdi. Başkanımızın yapmak istediği şeyleri vakit kaybetmemek açısından devam ettirmek istiyoruz. Adaylığını açıklayan arkadaşlar var. Onlara da teşekkür ediyoruz. Biz işimize devam ediyoruz."

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Bölükbaşı, eğer anlaşma sağlanan futbolcu olursa kongreyi beklemeden imza attırabileceklerini belirterek, "Teknik direktörümüz, futbol şube sorumlusu arkadaşımızla yurtdışında transfer listesinde bulunan futbolcularla görüşmeye gittiler. Pazartesi günü yönetim kurulu toplantısında raporu alıp değerlendirme yapacağız. Teknik direktörümüzün istediği bazı futbolcular var. Bize bunları sunacaklar. Gerekirse de transfere imza attırırız" diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.