SON DAKİKA
Hava Durumu

Aybaba: Beklemediğimiz anda gol yedik!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, maça kazanma odaklı çıktıklarını ancak beklemedikleri anda gol yediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2018 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2018 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Aybaba: Beklemediğimiz anda gol yedik!

Spor Toto Süper Lig'in 12. Haftasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, sahadaki futboldan memnun olduğunu, oyuncularının çok istekli ve iyi oynadığını söyledi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça kazanma odaklı çıktıklarını ancak beklemedikleri anda gol yediklerini aktardı.

Golden sonra hücumda daha etkili olmaya başladıklarını anlatan deneyimli teknik adam, şöyle konuştu:

"Kasımpaşa, 7 kişiyle blok yaparak, ileriye doğru hızlı oynuyor. Enteresan koşuları vardı. Bizim takım da çok istekli ve coşkulu başladı. Bundan kaynaklı ufak hatalar yaptık. Skoru 1-1 yaptıktan sonra çok net pozisyonlara girdik. Onları atabilseydik skor farklı olabilirdi. Futbol bu, içinde her şey var. Çok kazanmak istiyorduk. Bu maçı kazansaydık yukarı doğru hamle yapacaktık. Oynanan futboldan memnunum. Oyuncularım çok istekli ve iyi oynadı. Bir an önce neyi yanlış neyi doğru yaptığımızı belirleyerek, önümüzdeki maçlara bakacağız. Elimizdeki mevcut oyuncularla daha iyisini gerçekleştirmeye çalışacağız."

'Bursa, önemli başarılara imza attığım bir şehir'

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig'deki en zor deplasmanlardan birini geride bıraktıklarını dile getirdi.

Bursaspor'un özellikle iç sahada aldığı galibiyetlerle bir çıkış grafiği yakaladığını belirten Denizli, bunu bilerek sahaya çıktıklarını ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, Bursa'nın kendisi için çok farklı bir konumda olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bursa, önemli başarılara imza attığım bir şehir. Buranın nasıl bir futbol şehri olduğunu çok iyi biliyorum. Bu maçın zor olacağını tahmin ediyorduk. Zaman zaman çok iyi ataklara çıktık, son tercihlerimizi kullanmadık. Bunu aynı şekilde Bursaspor da yaptı. Keyifli bir maç oldu. Biz şu anda bulunduğumuz durumdan kopmamak ve önümüzdeki takımları yakalamak için mücadele edeceğiz. Taraftarlarımız bundan sora bize sayısal olarak iç saha maçlarında daha çok destek verecek. Bizim için mutlu bir hafta sonu oldu."

'Hedef Avrupa kupaları'

Mustafa Denizli, bir basın mensubunun "Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlar puan sıralamasında geride kaldı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine, ligin üçte birini geride bıraktıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Böyle bir tablo bizim için iyi sayılabilecek bir tablo. Bahsettiğiniz takımlar bu ligde uzun süreler hakimiyet kuran ekipler. Zaman zaman bu tablolarla karşılaşabiliyoruz. Bundan sonraki haftalarda onların performansı mutlaka değişecektir. Önemli olan kendi yolumuza devam ederken oynadığımız maçları en iyi şekilde tamamlamak. Kulübümüzde çok genç oyuncu var. Onları zaman zaman kullanıyoruz. Fırsat buldukça daha iyi olacaklardır. Kasımpaşa'yı Avrupa'ya taşımak için fikir ve gönül birliği içindeyiz. Avrupa'ya giden iki yolumuz var. Biz bu yollardan birinden gitmek istiyoruz ve bunu başaracağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.