SON DAKİKA
Hava Durumu

Atletizmde Bursa'nın büyük başarısı

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin, Okullararası Puanlı Atletizm Dünya Şampiyonası'nda ikinci olmasına ilişkin, "Haberi aldığımda sevinçten neredeyse gözyaşlarımı tutamıyordum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2013 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2013 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Atletizmde Bursa'nın büyük başarısı

Çek Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen Okullararası Puanlı Atletizm Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi (KTML) atletizm takımı, Harput'u makamında ziyaret etti.

Harput, gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilere, okul müdürüne, antrenörlere ve öğretmenlere teşekkür ederek, "Haberi aldığımda sevinçten neredeyse gözyaşlarımı tutamıyordum. Bu çocuklar öylesine büyük bir başarıya imza attı ki, dünyanın bir ucunda ülkemizin adını yüksek sesle anons ettirip şanlı bayrağımızı dalgalandırdılar. Öğrencilerimizi ne kadar tebrik etsek, onlarla ne kadar gurur duysak azdır" diye konuştu.

Harput, atletizm takımında yarışan öğrencileri, tek tek tebrik ederek hediyeler verdi.

Yarışma hakkında bilgi veren Okul Müdürü Nur Teber de iki yılda bir gerçekleşen yarışlarda 6 sporcusuyla 12 branşta mücadele eden okulun, 675 puanla ikinciliğe hak kazandığını aktararak, "23 ülkenin katıldığı yarışta birinciliği Almanya elde ederken Brezilya 3. oldu. Takımımızda yarışan 6 öğrencimiz de bireysel başarılarıyla dünya şampiyonu oldu" dedi.

Teber, Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşegül Akbulut ile sporcu öğrencilerin madalya ve kupalarıyla gerçekleştirdiği ziyarete, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici ile Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel de katıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.