SON DAKİKA
Hava Durumu

SAYED 2012 Sağlık Kongresi'ne Prestij imzası

Prestij Yazılım ve Bilgi Sistemleri, T.C. Sağlık Bakanlığı'nın işbirliği ile SAYED tarafından Antalya Maritim Pine Beach Resort'te 17-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 4. Ulusal Sağlık Kurultayı'nda Destek Sponsoru olarak katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2012 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2012 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
SAYED 2012 Sağlık Kongresi'ne Prestij imzası

Yaklaşık 1400 kişinin katıldığı kurultaya, Bilişim ve Medikal Sektörün önemli firmaları da yer alarak destek verdi.

Kongreye; Sağlık Bakanı yardımcısı Agâh Kafkas, SGK Başkanı Fatih Acar, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun, Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Hasan Çağıl ve çok sayıda, kamu, özel ve üniversite sağlık yöneticisi ve yatırımcı katıldı.

Prestij Yazılım ve Bilgi Sistemleri, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sayed 2012'de sağlık bilişiminde yaşanan gelişmeler ve Kamu Hastaneler Birliği'nin gündemde olduğu dönemde özellikle mobil teknolojiler, klinik bilgi sistemi ve "kamu hastaneler birliği genel sekreterlik özel uygulaması" ile katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sayın Uzm. Dr. Hasan Çağıl, Prestij Yazılım'ın standını ziyaret ederek, yeni teşkilat yapısına özel geliştirilen projeyi inceledi.

Kongre bitiminde, SAYED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hayreddin Yekeler, Destek Sponsorluk plaketini şirketimiz Prestij Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Halil Uzun'a takdim ederek katılımdan dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.