SON DAKİKA
Hava Durumu

Medicabil Hastanesi 14 yaşında

Bursa’da 11 Ocak 2011'de kapılarını hizmete açan özel sağlık kuruluşlarından Medicabil Sağlık Grubu, 13 yılı geride bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Medicabil Hastanesi 14 yaşında

Medicabil Nilüfer Hastanesi’nde yapılan 14. Yıl kutlamasına Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ile doktorlar ve hastane çalışanları katıldı.

Hastane kurma fikrinin öğrencilik yıllarında bir hayalle başladığını belirten Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Hastalara daha kaliteli ve iyi hizmet verebilmek, uygulanabilir tedavilerin her birisini yapabilme fırsatını bulabilmek adına çıktığımız bu yolda ne mutlu ki 14 yıllık süre içerisinde Bursa’da referans gösterilebilecek bir konuma ulaştık” dedi.

Öncelikli felsefelerinin kalite ve yalın sağlık sistemini bir araya getirmek olduğunu kaydeden Prof. Bilgen, “Kaliteli sağlık hizmetimizden bir an olsun vazgeçmeden başta hekimlerimiz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımızın gayretleriyle bu günlere geldik ve 14. yaşımıza ulaştık” diye konuştu.

İlk günden itibaren 150. Yıl hedefinden vazgeçmediklerini de hatırlatan Bilgen, Medicabil markasının kaliteyle özdeşleşerek uzun yıllar boyunca ses getirmeye devam edeceğine inandığını söyledi.

Programda söz alan hekimler ve çalışanlar duygularını paylaştıktan sonra Medicabil Sağlık Grubu 14. yıl kutlama pastası hep birlikte kesildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.