SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir haftada 6 sağlık çalışanı koronavirüsten öldü

Türk Tabipleri Birliği (TTB), bir haftada 6 sağlık personelinin daha yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2020 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2020 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bir haftada 6 sağlık çalışanı koronavirüsten öldü

Türk Tabipleri Birliği (TTB), yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının isimlerini duyurmaya devam ediyor. 

TTB, Twitter'dan yaptığı açıklamada, bir haftada altı sağlık çalışanının korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Söz bitti. Beş sağlık çalışanını daha Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle yitirdik. Sözcüklerin tam anlamıyla canla başla mücadele ediyoruz", "Tam 'Söz Bitti' derken... Bir daha eksildik. Adana'da Dr. Mehdi Tasouji'yi COVID-19 nedeniyle kaybettik. Yakınlarına ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" denildi. 

Iğdır eski il sağlık müdürü Dr.Nevruz Erez, Şanlıurfa'da Göçmen Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Muhanned Mushavah, Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Servis Hizmetleri'nde ambulans şoförü olan Hasan Aslan (42), Kayseri Develi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışan hemşire Şenay Şahin, Erzurum Şehir Hastanesi temizlik personellerinden Kerim Koçoğlu, Adana'da Dr. Mehdi Tasouji korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.