SON DAKİKA
Hava Durumu

ABD'li ünlü ortopedistten Medicabil'e ziyaret

Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, ABD'den hocası Ortopedist Dr. Chitranjan Singh Ranawat’ın oğlu Ortopedist Dr. Amar S. Ranawat’ı ve beraberindeki heyeti Medicabil Nilüfer Hastanesi’nde ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
ABD'li ünlü ortopedistten Medicabil'e ziyaret

Ortopedist Dr. Amar S. Ranawat’ı ve beraberindeki heyetin Medicabil Nilüfer Hastanesi’ne ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Babanız ve sizin için hazırlanmış bu köşede bugün bunları konuşuyor olmak beni çok onurlandırıyor. 30 yılı aşkın süredir sizlerle tanışıyoruz.  Kendisinden ve sizden bu güne kadar çok fazla şey öğrendim” dedi.

Meslek hayatında unutulmayacak tecrübeleri Dr. Chitranjan Singh Ranawat ve Ortopedist Dr. Amar S. Ranawat sayesinde kazandığını belirten Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Ben de sizden öğrendiklerimle mesleğine yeni başlamış meslektaşlarımızı eğitmeye ve onları meslek hayatlarında örnek olacak katkılar sağlamak için çabalıyorum. Her şey için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Ortopedist Dr. Amar S. Ranawat ise Medicabil Hastanesi’nde Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Babası ve kendisi için hazırlanmış köşenin kendisini duygulandırdığını belirten Dr. Amar S. Ranawat, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Medicabil Hastanesi’nin New York Ranawat Ortopedi Merkezi ile bağlantılı olduğunu da belirterek, Dr. Amar S Ranawat, Dr. Daniel Bechara Maalouf, Dr. Michael Paul Ast ve Dr. Joseph Syku’ya çini tabak hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.