SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni CHP Bursa İl Başkanından yılbaşı gecesi ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Turgut Özkan yılbaşı gecesini huzurevi, polis merkezi ve hastane ziyaretlerine ayırdı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2023 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yeni CHP Bursa İl Başkanından yılbaşı gecesi ziyaretleri

İsmet Karaca'nın milletvekili aday adayı olmak için istifasının ardından CHP Bursa İl Yönetim Kurulu'nun oybirliği ile İl Başkanı seçtiği Turgut Özkan, beraberinde CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve il başkan yardımcılarıyla birlikte ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediye Huzurevi'nde kalanları ziyaret etti. Özkan vatandaşların yeni yıllarını kutlayarak sohbet etti.

CHP heyeti huzurevinden sonra Yavuzselim Polis Merkezi'ni ziyaret ederek, yılbaşı gecesi nöbetindeki amir ve polis memurlarının yeni yıllarını kutladı. Ardından Yüksek İhtisas Hastanesi'ni ziyaret ederek nöbetteki hekim, sağlık personeli ile hastalara sağlıklı mutlu yıllar dileyen İl Başkanı Turgut Özkan şunları söyledi:

"Tüm aile birarada yeni yıla girmek herkes için mümkün olamıyor. Nöbetteki sağlık personelimizi ve hastalarımızı da, polis merkezinde görev yapan nöbetçi amir ve memurlarınızı da ziyaret ettik. Onların emeği toplum sağlığı ve güvenliği için çok kıymetli. Hem teşekkür ettik hem mutlu yıllar diledik. Huzurevinde kalan büyüklerimizin gönlünü aldık, sohbet ettik. Yeni yıl herkese sağlık ve mutluluk getirsin dileklerimizi paylaştık."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.