SON DAKİKA
Hava Durumu

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'den istifa etti

Altılı Masa'daki aday belirleme süreci ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili sert söylemlerde bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2023 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2023 01:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'den istifa etti

Altılı Masa'daki aday belirleme süreci ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili sert açıklamalarda bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Ağıralioğlu istifa dilekçesinde tek cümle "Gördüğüm lüzum üzerine İyi Parti Üyeliğimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı. Ağıralioğlu'nun bugün Meclis’te basın toplantısı yapacağı belirtildi.

Altılı Masa’da yaşanan gerilimle ilgili, “Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız” diyerek dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti.

Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bugün görüşeceğini ve istifa edeceğini canlı yayında açıklamış, daha sonra İYİ Parti'den yanıt gelmişti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, istifa edeceğini canlı yayında açıklayan Ağıralioğlu hakkında, “İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir” demişti.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, sosyal medyadan hesabından, İYİ Partili Ağıralioğlu'nun istifa dilekçesini paylaştı. İyi Parti Grup Başkanlığı'na yazılan dilekçede Ağıralioğlu, 'gördüğüm lüzum üzerine' ifadeleriyle partisinden istifa ettiğini açıkladı. (T24)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.