SON DAKİKA
Hava Durumu

'Yargıtay'ın Kaftancıoğlu yazısı bizim için siyaseten yok hükmünde'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Canan Kaftancıoğlu’nun 'üyeliğinin sonlandırıldığına' ilişkin yazısı bizim için siyaseten yok hükmündedir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2022 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2022 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Yargıtay'ın Kaftancıoğlu yazısı bizim için siyaseten yok hükmünde'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’nun “Siyasi parti üyeliğinin sonlandırıldığını” Genel Merkezimize bir yazı ile bildirmesi üzerine basın açıklamasında bulundu.

Salıcı, Canan Kaftancıoğlu'nun fiilen il başkanlığı görevini sürdüreceğini belirterek, şunları söyledi:

"Cumhuriyet Halk Partisi gönül bağını, Kurtuluş Savaşımızdan, sosyal adaletten, emek mücadelesinden alan bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, üye formu doldurularak katılınan bir siyasi partiden çok, gönül bağıyla dahil olunan bir siyasi mücadeledir. Cumhuriyet Halk Partisi gönül bağı, sadece bir resmi üyelik değildir. Bu gönül bağı inançtır, yürektir, emektir, mücadeledir. Cumhuriyet Halk Partisi, ulu bir çınar gibi yüzyıldır aynı inanç ve kararlılıkla ülkemizin her ferdinin özgürlük ve refahı için mücadele veren bir partidir. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Canan Kaftancıoğlu’nun “üyeliğinin sonlandırıldığına” ilişkin yazısı bizim için siyaseten yok hükmündedir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.