SON DAKİKA
Hava Durumu

Ümit Özdağ: Kararımızı yarın açıklayacağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin açıklamada bulundu. Özdağ, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapacağını belirterek kararını yarın açıklayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ümit Özdağ: Kararımızı yarın açıklayacağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin açıklamada bulundu. Millet İttifakı ile yapılan görüşmelere ilişkin açıklamalarda bulunan Özdağ, konuşmasında "Süreç devam ediyor, henüz kararımız netleşmedi. Kılıçdaroğlu ile akşam görüşüp kararımızı yarın 11'de açıklayacağız." dedi.

Sinan Oğan'ın kararını değerlendiren Özdağ, "Sinan Bey'in kendi taktiridir. Zafer Partisi'ni bağlamamaktadır. Bu noktada Sinan Bey'le farklı düşünüyoruz. Üzerinde durmuyoruz ve hayat devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Özdağ, şöyle konuştu:

"Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız. Bu toplantıda 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, 11 milyar dolara ulaşan ekonomik maliyetinin Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ve Anayasa'nın 4 maddesini güvence altına alacak, PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini ilerletmiş bulunuyoruz. Nihayetlenmedi. Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz. Olumlu giden süreci olumlu tamamlayacağımıza inanıyorum. Başarabilirsek yarın saat 11.00'de Sayın Kılıçdaroğlu ile açıklama yapmayı planlıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.