SON DAKİKA
Hava Durumu

Ümit Özdağ'dan Sinan Oğan açıklaması: Kendi tercihidir, Zafer Partisi'ni bağlamaz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Erdoğan'ı destekleme kararı ile ilgili olarak, "Kendi politik tercihi, Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 00:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 00:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ümit Özdağ'dan Sinan Oğan açıklaması: Kendi tercihidir, Zafer Partisi'ni bağlamaz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ata İttifakı tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Oğan'ın kararının "kendi politik tercihi" olduğunu yazan Özdağ, "Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır" ifadelerini kullandı.

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen ve 14 Mayıs'taki seçimlerde aldığı yüzde 5.17 oy ile en çok oyu alan üçüncü aday olan Özdağ, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleyeceği adayı açıkladı.

Yaklaşık yarım saat süren basın açıklamasında, seçmenlerine ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermesini isteyen Oğan'ın basın toplantısının ardından Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Kendi tercihidir, Zafer Partisini bağlamamaktadır" diyen Özdağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.