SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkyılmaz: Mudanya'daki bahar sürecek

Mudanya Belediye Başkanı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Hayri Türkyılmaz, Ankara dönüşünde partilileri tarafından coşkulu bir törenle karşılandı. Barakfakih Kavşağı'nda tebrikleri kabul eden Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanlığı'nda da partilileriyle bir araya geldi. Türkyılmaz, "Mudanya'daki bahar sürecek, bahara susamış diğer ilçeler de en kısa sürede hak ettiği değere kavuşacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2019 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2019 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Türkyılmaz: Mudanya'daki bahar sürecek

CHP'nin Mudanya Belediye Başkan Adayı, yeniden Hayri Türkyılmaz oldu. Mudanya Belediye Başkanı ve CHP'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden aday gösterdiği Hayri Türkyılmaz, Ankara dönşünde partilileri tarafından coşkuyla karşılandı.

CHP Genel Merkezi'nin 4 Ocak'ta gerçekleştirdiği Parti Meclisi'nin ardından adaylığı açıklanan Türkyılmaz, önce CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İlçe Başkanı Ömer Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve partilileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Ardından da Bursa'ya doğru yola çıkan Hayri Türkyılmaz, Barakfakih Kavşağı'nda başta Mudanya İlçe Örgütü olmak üzere CHP'nin ilçe örgütleri tarafından coşkulu bir törenle karşılandı.

Tek tek partililerinin tebriklerini kabul eden Mudanya Belediye Başkanı ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Türkyılmaz, buradaki karşılama töreninin ardından Kent Meydanı'nda halkla buluşan Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in mitingine katıldı.

Daha sonra Mudanya Tepedevrent mevkiinde araç konvoyu tarafından karşılanan Hayri Türkyılmaz, kent turu yaptı.

Hayri Türkyılmaz'ın son durağı, CHP İlçe Başkanlığı oldu. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İlçe Başkanı Ömer Aydın ve partilileriyle buluşan Türkyılmaz, "Mudanya sevdasıyla çıktığımız bu yolda geriye dönüp baktığımızda, Mudanya'ya verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Mart 2014'te Mudanya'da temiz, dürüst ve ahlaklı belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstermek için bir güneş doğdu. O gün, tüm Mudanyalı hemşerilerime 'Mudanya'da güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak' sözünü vermiştim. Mudanya için onlarca hedefimizi söz verdiğimiz gibi hayata geçirdik. Adaleti, hakkı, hukuku koruyarak bugünlere geldik. Mudanyalılar hizmet belediyeciliğinin, sosyal belediyeciliğin, yandaş değil, paydaşlığın ne olduğunu artık biliyor. Hırsızın, haraminin, rant belediyeciliğinin kökünü kazıdık. Mudanya'nın hak ettiği temiz, hem de tertemiz bir belediyecilikle yönetilebileceğini gösterdik. Mudanya'da yaklaşık 5 yıl önce gururla diktiğimiz CHP bayrağını bir daha indirmemek üzere çalıştık. Sizlerin başını öne eğdirmemiş, her zaman gurur duyacağınız bir belediye başkanı olarak görev yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Mudanya'daki bahar sürecek, bahara susamış diğer ilçeler de en kısa sürede hak ettiği değere kavuşacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.