SON DAKİKA
Hava Durumu

TİP Ankara 1’inci Bölge adaylarını çekti

Yeşil Sol Parti Ankara Milletvekili Adayı Emirali Türkmen, TİP’in teknik bir sorundan dolayı vermek zorunda olduğu Ankara 1’inci Bölge’deki adaylarını çektiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
TİP Ankara 1’inci Bölge adaylarını çekti

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Bala, Çankaya, Elmadağ, Evren, Gölbaşı, Haymana, Mamak, Polatlı, Şereflikoçhisar ilçelerini kapsayan Ankara 1’inci Bölge’deki adaylarını çekti. 

T24’e konuşan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Yeşil Sol Parti Ankara 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Emirali Türkmen, TİP’in Ankara 1’inci Bölge’den aday çıkarmamasına yönelik tartışmalarla ilgili şunları söyledi:

“Teknik bir sorundan dolayı liste vermek zorunda kaldıklarını bize de söylediler. Dün Ankara’da adaylarını tanıtırken birinci bölge adaylarını tanıtmadılar. Bugün itibariyle de arkadaşlar verdikleri listedeki arkadaşların istifa gerekçelerini vereceklerini ve birinci bölgeden çekileceklerini söylediler. Bizde devrimciler arasında, sosyalistler arasında söz bakidir. Biz sözün gücüne inanırız. Söylediğimiz sözün gücüne inanırız doğal olarak bizim için ondan büyük bir sözleşme yoktur.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.