SON DAKİKA
Hava Durumu

Pervin Buldan: Bizi yok sayanları biz de yok saymasını biliriz

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Ankara'da 6 muhalefet liderinin görüşmesine ilişkin, "Bizi yok sayanları zamanı geldiğinde biz de yok saymasını iyi biliriz. O 6 siyasi partinin birini ayırın, diğerlerinin oy toplamı HDP’nin yarısı bile etmez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2022 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2022 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Pervin Buldan: Bizi yok sayanları biz de yok saymasını biliriz

Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Ankara'da 6 muhalefet parti liderinin görüşmesine ilişkin eleştiride bulundu. Buldan, "Niye bu 6’lının içinde HDP yok diye soranlar oldu. Bizi yok sayanları zamanı geldiğinde biz de yok saymasını iyi biliriz. O 6 siyasi partinin birini ayırın, diğerlerinin oy toplamı HDP’nin yarısı bile etmez" dedi.

"Bizim yolumuz 3’üncü yoldur"

Buldan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biz kendi yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz 3'üncü yoldur, 3'üncü yol. Bu 3'üncü yola bir gün herkes muhtaç olacak, bir gün herkes mecbur olacak. Bir gün herkes bizimle görüşmek için yanımıza gelecek, randevu isteyecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu ve şüphesi olmasın. Biz öyle kolay lokma değiliz. Biz sevgili Selahattin Demirtaş’ın dediği gibi "demirden leblebiyiz, ağzınıza alırsanız dişleriniz kırılır." Elbette ki biz demokratik bir muhalefeti, bir mücadele ortaklığını büyütmeye kararlıyız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.