SON DAKİKA
Hava Durumu

Öztrak: İndirim yapacaksanız doğru düzgün yapın

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim yapılmasına ilişkin, "Tarım kredide bugün yapıla yapıla 20-30 kuruşluk indirimler yapılmış. Her şeyiyle bir skandal." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2022 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2022 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Öztrak: İndirim yapacaksanız doğru düzgün yapın

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Öztrak, Tarım Kredi kooperatifi marketlerinde yapılan indirime ilişkin, "Tarım kredide bugün yapıla yapıla 20-30 kuruşluk indirimler yapılmış. Her şeyiyle bir skandal. İndirim yapacaksanız doğru düzgün indirim yapın. Mutfaklar yangın yerine dönmüş" açıklamasında bulundu.

Öztrak, kur korumalı mevduat ile ilgili, "Son bir ayda yani Temmuz ayında kur korumalı mevduat için bütçeden yapılan ödeme 23 milyar 361 milyon lira oldu. Kur korumalı mevduat için 7 ayda ödenen toplam para ise 60 milyar 597 milyon liraya ulaştı" diye konuştu. 

Öztrak, 6'lı masa eleştirilerine ilişkin, "En iyisi yapılacaktır. 6'lı masa her şeyin en iyisini yapacaktır. Milletimizi tatmin edecek şekilde ama başkalarının taleplerine göre değil. Milletimizi tatmin edecek biçimde bu süreci götürecektir ve en iyi şekilde de bu ülkenin 13'üncü cumhurbaşkanını belirleyecektir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.