SON DAKİKA
Hava Durumu

Öztrak: Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kaldı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak sayılmayan yurt dışından gelen 300 sandığın sonuçları değiştirmeyeceğini belirterek cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını söyledi, “Mutlaka kazanacağız” dedi. Öztrak, basın toplantısını soru almadan sonlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2023 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2023 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Öztrak: Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kaldı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin genel merkezinde seçimlere dair açıklamalarda bulundu. “Dün yapılan seçimler Erdoğan’ın milletimizden güvenoyu alamadığını göstermiştir” ifadelerini kullanan Öztrak, sandıkların tamamına yakınının sayıldığını, yurt dışından gelen 300 civarında sayıldığını, bunların da sonucu değiştirmeyeceğini belirten Öztrak, “Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda sonuçlanacağı artık kesinleşmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kalmıştır” diye konuştu.

Katılım oranının yüzde 90’a yaklaşmasının demokrasi adına sevindirici olduğunu belirten Öztrak, görev alan görevlilere de teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dün akşam sabaha kadar gösterdikleri büyük fedakarlığı 28 Mayıs’ta da göstereceklerinden ve milletimizin tekbir oyunun dahi heba olmamasını sağlayacaklarından eminiz. Önümüzdeki 15 gün boyunca hakkı, hukuku ve adaleti bu ülkeye getirmek için elimizden gelen ger şeyi yapacağız. Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Millet İttifakı, ipi önde göğüsleyecek. Biz kazanacağız. Kazanan demokrasi olacak, kazanan Türkiye olacak."

Öztrak, basın toplantısını soru almayacağını belirterek sonlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.