SON DAKİKA
Hava Durumu

Muharrem İnce Bursa mitingini tek yapacak

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun birlikte yapacakları açıklanan ortak mitinglerden vazgeçildi. Muharrem İnce bugün Bursa'da Kılıçdaroğlu ile birlikte yapacakları duyurulan mitinge tek katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2018 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2018 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Muharrem İnce Bursa mitingini tek yapacak

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, bugün Bursa'dan başlayarak 10 büyükşehirde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte miting yapacağı açıklanmıştı. Bugün bir dizi ziyaret ve toplantı için Bursa'ya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, İnce'nin saat 19.00'da Atatürk Stadı Meydanı'nda yapılacak olan mitinge katılmayacağı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun İnce ile yaptığı görüşmenin ardından, ortak mitinglerin tarafsız cumhurbaşkanı adayı propagandasına zarar verme olasılığı gözetilerek iptal edildiği bildirildi. 10 büyükşehirde ortak miting kararı alan Kılıçdaroğlu ve İnce, bu sayıyı önce 8'e, sonra 4 mitinge düşürmüştü. Seçim sonuna kadar Kılıçdaroğlu ve İnce ayrı ayrı propaganda yapmaya devam edecek.

CHP Parti Meclisi Üyesi Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Muharrem İnce'nin 81 milyonun cumhurbaşkanı olmak için aday olduğunu hatırlatarak, aday olduğu gün parti rozeti yerine Türk bayrağını yakasına taktığını ifade etti. İnce'nin mitinglerinin parti mitingi olmadığını kaydeden Sarıbal, ancak CHP'lilerin de diğer vatandaşlarla birlikte İnce'yi desteklediğini söyledi. Sarıbal, bu yönüyle Genel Başkan ile ortak miting konusunun etik açıdan doğru olmayacağının gündeme geldiğini ve bundan vazgeçildiğini kaydeti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.