SON DAKİKA
Hava Durumu

'Mudanya'yı dönüştürüp değiştirerek daha ileriyle taşıyacağız'

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Mudanya’yı daha güzel bir geleceğe taşımak için kararlı olduklarını belirterek, “Mudanya için yapacağımız çok şey var. Amacımız Mudanya’yı dönüştürmek, değiştirmek ve daha da ileriyle taşımak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Mudanya'yı dönüştürüp değiştirerek daha ileriyle taşıyacağız'

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Mudanya’yı daha güzel bir geleceğe taşımak için kararlı olduklarını belirterek, “Bir dakika kaybedecek zamanımız yok. Mudanya için yapacağımız çok şey var” dedi.

Deniz Dalgıç, “Deniz Buluşmaları”nın ilkinde Mudanyalılarla Mütareke Meydanı'nda buluştu. Yağmur ve soğuk havaya rağmen kalabalık ve coşkulu bir katılımla gerçekleşen buluşmada Mudanyalılar, salepler eşliğinde Deniz Dalgıç ile sohbet edip Mudanya’nın sorunları ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Mudanyalılarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Deniz Dalgıç, “Çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Sizlere daha iyi hizmetler sunabilmek için Mudanya’yı karış karış geziyoruz. Tek tek, her hemşerimizle buluşmaya çalışıyoruz. Ancak bu çalışmalarımız seçimden sonra bitmeyecek. Sürekli sokaklarda, sizin aranızda olarak, sizlere daha iyi hizmet etmek için çalışacağız.” dedi. Mudanya’yı daha güzel bir geleceğe taşımak için kararlılığını vurgulayan Dalgıç sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu şevk ve heyecanla çalışacağız. Bir dakika, bir saniye bile kaybedecek zamanımız yok. Mudanya için yapacağımız çok şey var. Bizim amacımız Mudanya’yı dönüştürmek, değiştirmek ve daha da ileriyle taşımak. Bunu ancak sizlerle birlikte yapabiliriz. Tüm kararları birlikte alacağız ve Mudanya’yı birlikte yöneteceğiz.”

"Deniz Buluşmaları"nın ilk durağı Mütareke Meydanı'ndan sonra, Dalgıç dört mahallede daha hemşerileriyle buluşacak. Bugün saat 16.00’da Mütareke Meydanı’nda "Mudanya’ya Sözümüz Var"  mitingine katılacak olan Dalgıç, üç mahallede daha miting gerçekleştirecek.

Deniz Dalgıç'ın 30 Mart'a kadar olan seçim programı şöyle:

23 Mart Cumartesi Saat: 16.00 – Mütareke Meydanı

24 Mart Pazar Saat: 15.00 -  Güzelyalı Atatürk Meydanı

25 Mart Pazartesi Saat 21.30 – Güzelyalı Sahili

26 Mart Salı Saat: 21.30 – Yeni Mahalle Pembe Panter Parkı

27 Mart Çarşamba Saat: 21.30 – Halitpaşa Mahallesi Samanyolu Parkı

29 Mart Cuma Saat: 21.30 – Tirilye

30 Mart Cumartesi Saat: 15.00 - Mütareke Meydanı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.