SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu: Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kılıçdaroğlu: Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız

28 Mayıs seçimlerinin ardından ilk kez konuşan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" diyen KIlıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Eziyetlere haksız hukuksuz bir düzene karşı susup dilsiz şeytan olamazdım, olmadım. Esnafımız borç içinde olmasına gönlüm razı gelemezdi, gelmedi. Bu toprakların bir insanı olarak bolluk, bereket, huzur içinde yaşayın diye mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim. Sizlerden bir ricam var; kendiniz için, evlatlarımız için, analarınız babalarınız için demokratik mücadeleyi sürdürmeye devam edin.

Devletin bütün imkanları bir adamın ayakları altına serildi. Bu korku iklimine boyun eğmeden mücadele eden Millet İttifakı'na ve tüm vatandaşlarıma teşekkür ederim. Bu seçimde halkın otoriter rejimi değiştirme iradesi ortaya çıkmıştır.

CHP her cephede mücadelesini vermektedir. Bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz. Benim asıl üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen sıkıntılardır. Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.