SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu: Hükümetler geçicidir, sakın unutmayın

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sandıklarda olacak kahramanlara...” notuyla paylaştığı videoda, "Son sözüm sandıklarda kamu adına görev yapacak kişilere. Hükümetler geçicidir, sakın unutmayın. Devlet bakidir, aslolan budur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kılıçdaroğlu: Hükümetler geçicidir, sakın unutmayın

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medya hesaplarında, "Sandıklarda olacak kahramanlara..." notuyla paylaştığı videoda şunları söyledi:

"Pazar günü sandıklarda yer alacak arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Son birkaç gündür yapılan tehditler, polisimize yapılan baskılar, ’Cep telefonuyla kimliğe ulaşıyorum’ şovlarının tek amacı vardı; sizi o sandıklardan uzak tutmak. Ha ne oldu? Gönüllü olmak isteyenlerden dolayı telefonlarımız kilitlendi, kimseyi korkutamadılar. Çünkü o sandıklara müşahit gidecek gönüllüler; erdem savaşçıları, vicdan emekçileri. Ve onlar, hepimizin olmak istediği kişiler.  

Sandıklarda yer alacak demokrasi emekçilerine buradan çok ama çok teşekkür ediyorum. Hikâyenizi dünya konuşacak. Yıllarca anlatılacaksınız. Size, ne yapmanız gerektiğini anlatmayacağım. İstanbul, Ankara seçimlerinden hepiniz antrenmanlısınız. Asla vaz geçmeyeceksiniz, yerinizi terk etmeyeceksiniz.

Son sözüm de, o sandıklarda kamu adına görev yapacak kişilere. Hükümetler geçicidir, sakın unutmayın. Devlet bakidir, aslolan budur. Bunu aklınızın bir kenarında tutun. Partici değil devletten, adaletten, hukuktan yana olun.

Haydi bakalım; çoğu gitti, az kaldı." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.