SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti'nin Bursa'daki iftar buluşmasına yoğun katılım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yoğun geçen Yenişehir ve İnegöl ziyaretlerinin ardından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde partisinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Ortak masa etrafında buluşan 6 siyasi partinin milletvekili ve il yöneticilerinin de hazır bulunduğu iftara yoğun katılım oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2022 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İYİ Parti'nin Bursa'daki iftar buluşmasına yoğun katılım

Bursa'nın Yenişehir ve İnegöl ilçelerinde yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu ziyaretlerinin ardından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen iftar buluşmasına katıldı. Cumhur İttifakı'na karşı ortak masa etrafında buluşan muhalefetteki 6 siyasi partinin milletvekili ve il yöneticileri ile belediye başkanlarının hazır bulunduğu iftara yoğun katılım oldu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nin fuar alanında düzenlenen iftar programına, Millet ittifakının diğer bileşenleri ile altılı masada yer alan partilerin İl Başkan ve yöneticileri, bazı milletvekilleri, CHP'li belediye başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Salon dolduğu için bazı partililere fuaye alanında çorba ve cantık ikram edildi.

'Seçimden birinci parti çıkacağız'

İftar yemeğinden sonra fuar alanını dolduran kalabalığa seslenen Akşener, "O seçim gelecek ve o seçim sandığında Allah'ın izniyle, sizin iradenizle, milletimizin teveccühüyle birinci parti çıkacağız inşallah." dedi.

Bursa'nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Meral Akşener, üniversiteyi Bursa'da okuduğunu hatırlattı.

Seçime çok az süre kaldığını belirten Akşener, "O seçim gelecek ve o seçim sandığında Allah'ın izniyle, sizin iradenizle, milletimizin teveccühüyle birinci parti çıkacağız inşallah. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşımız, 13. cumhurbaşkanı olacak." ifadesini kullandı.

Akşener, esnafın, çiftçinin, köylünün, gençlerin, Türkiye'nin zor durumunu seçimde bitirebileceğini bildiğini savunarak, "Bunu bir söz olarak sizinle paylaşmak isterim, bizim iktidarımızda 'haram' kelimesine müsaade edilmeyecek, kul hakkına girilmeyecek." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.