SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: Teröre bulaşmış olanı görevden alırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçimlerde, teröre bulaşmış olanlar sandıktan çıkarsa, anında gereğini yapıp, kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2018 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2018 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan: Teröre bulaşmış olanı görevden alırız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Erdoğan, mahalli idareler seçimine ilişkin, şunları söyledi:

"Askerimizin, polisimizin, güvenlik korucumuzun karşısına çıkmaya yüreği yetmeyen korkaklar, altyapısını oluşturdukları kalleş pusularla bir yere varabileceklerini zannediyorlar. Belediyelerin bölücü örgütün kontrolü altında olduğu dönemde bizzat belediye başkanlarının himayesinde yapılan bu hazırlıkları da deşifre ediyor, kayyumlarımız vasıtasıyla darmadağın ediyoruz. Milletin kepçesini, kamyonunu, aracını, bütçesini teröristlere tahsis edenlerden işledikleri suçların hesabını sorduk, soruyoruz ve soracağız. Mart seçimleri geliyor. Bu seçimlerde de bu tür teröre bulaşmış olanlar, olur ya sandıktan çıkacak olurlarsa öyle bekleyelim şu olsun bu olsun yok, anında gereğini yapıp kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz."

Erdoğan, "Terör saldırılarının da son günlerde yoğunlaşan ekonomik saldırıların da hedefi bellidir. Hiçbir ilke, ahlak, sınır tanımayan bu provokasyonların Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü engellemekten başka gayesi yoktur. Dikkat edin, ülkemiz geliştikçe, güçlendikçe, bölgesel ve uluslararası platformlarda çıkarlarını korumak için daha kararlı davrandıkça, saldırıların şiddeti de artmıştır." değerlendirmesinde bulundu. 

Ekonomideki gelişmeleri değerlendiren Erdoğan, "Ekonomik sabotajlar üzerinden milli onur ve egemenliğimizin çiğnenmesine kesinlikle fırsat vermeyeceğiz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.