SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'ın sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: İşte Hendek İşte Deve

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter'da yaptığı "Bay Bay Kemal'in kimlerle ne işler çevirdiği, bebek katillerine ne sözler verdiği, batılı büyükelçilere neleri taahhüt ettiği yavaş yavaş ortaya çıkıyor" paylaşımına Kemal Kılıçdaroğlu, Barış Manço'nun 'İşte Hendek İşte Deve' şarkısıyla yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan'ın sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: İşte Hendek İşte Deve

Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandil'le işbirliği yaptığı iddiasında bulundu. Kılıçdaroğlu, "Sevgili gençler işte sizinle geçeceğimiz eşik budur" diyerek yanıt verdi. 

Erdoğan'ın Twitter paylaşımı şu şekilde:

"Bay Bay Kemal'in kimlerle ne işler çevirdiği, bebek katillerine ne sözler verdiği, batılı büyükelçilere neleri taahhüt ettiği yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Her gün konuşuyor, olur olmaz her konuda yorum yapıyor ama kendisi bölücü örgütün siyasi uzantılarına hangi sözleri verdiğini söylemiyor. Kandil’deki terör baronlarının niçin kendisini desteklediğini açıklamıyor. Pensilvanya’daki hamburgercide 8 saat kimlerle neyin pazarlığını yaptığından bahsetmiyor. Yerli ve millî projelerimizden, milletin geleceğini garanti altına alacak eser ve hizmetlerimizden niçin rahatsız olduğunu konuşmuyor. Güya teknoloji görmek için 10 bin kilometre uzağa giderken niçin Togg’un fabrikasını ziyaret etmediğini açıklayamıyor. LGBT’ye niçin arka çıktığı, Selo’nun kapısında milletvekillerine niçin nöbet tutturduğu konusuna hiç girmiyor. Muhatabı dağdaki teröristler olan ifadelerimizi niçin üstüne alındığını, bunlardan niçin rahatsızlık duyduğunu anlatamıyor. Varsın Bay Bay Kemal konuşmasın, hakkı ve hakikati söylemesin… Hakikat güneşi balçıkla, çamurla, kırk dereden kırk kova su getirerek örtülemez. Samsun’da vatan-millet deyip Van’da Selo’ya özgürlük isteyenlerin maskesini inşallah 14 Mayıs’ta hep birlikte indireceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta bu maskeli baloya hep beraber son vereceğiz."

Kemal Kılıçdaroğlu, Barış Manço'nun 'İşte Hendek İşte Deve' şarkısını paylaşarak, "Sevgili gençler işte sizinle geçeceğimiz eşik budur. Bu rezaletleri bir daha bu ülke yaşamasın istiyorsan, gerekeni yapacaksın. Gençler, Halep Oradaysa Arşın Buradadır." sözleriyle yanıt verdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.