SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'ın resmi ile CHP binasını kapattılar

AK Parti ve CHP ilçe binalarının yan yana bulunduğu Orhangazi ilçesinde, üzerinde Recep Tayyip Erdoğan resmi bulunan reklam panosuyla CHP ilçe binasını kapattı. Duruma tepki gösteren CHP Orhangazi İlçe Başkanı Vural Çetin, “Atalar ne güzel söylemiş, korkunun ecele faydası yoktur. Siyaseten tekrarlamak durumundayız, korkunun siyasi akıbete de faydası yoktur” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2023 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2023 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdoğan'ın resmi ile CHP binasını kapattılar

Adalet ve Kalkınma Partisi Orhangazi İlçe Başkanlığı, üzerinde AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının bulunduğu reklam panosunu, bitişik binada açılan CHP seçim bürosunun önüne yerleştirdi. Bu duruma tepki gösteren CHP Orhangazi İlçe Başkanı Vural Çetin, “Atalar ne güzel söylemiş, korkunun ecele faydası yoktur. Siyaseten tekrarlamak durumundayız, korkunun siyasi akıbete de faydası yoktur” diye konuştu.

“GEREKEN HER BİRİME ŞİKAYET EDECEĞİZ”

Çetin şunları söyledi:

“AKP iktidarı Orhangazililere haksızlığın, hukuksuzluğun ve hadsizliğin bir örneğini daha yaşatıyor. Ne hakla seçim büromuzun önünü kapatıyorsunuz? CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı olarak İlçe Seçim Kurulu’na konuyla ilgili şikayetimizi ileteceğiz. Ayrıca AKP’li Orhangazi Belediyesi ve AKP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni de göreve davet ediyoruz. AKP’li belediye başkanlarının partizanlık yapıp dilekçelerimizi sümen altı edeceklerini tahmin edebiliyoruz ama bunu tüm Orhangazililerin gözünün içine baka baka yaptıklarını, sobelendiklerini bilsinler.”

Çetin, “Seçime çok az kaldı. Biliyoruz, yetkileri, makamları, unvanları ellerinden gidecek diye çok korkuyorlar. Ancak korkunun siyasi akıbete faydası yok. Bu liyakatsiz yağmacı kadrolar gidecek, milletini gerçekten çok seven, dürüst, liyakatli kadrolar işbaşına gelecek.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.